sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Maahanmuutto ja islam ovat rasismia kansaamme kohtaan, kuten Ryssän imperialismiin alistuminen. Sitähän tässä ollaan poistamassa? http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi

Maahanmuutto ja islam ovat rasismia kansaamme kohtaan, kuten miehittäjä-Ryssän imperialismiin alistuminen. Sitähän tässä ollaan poistamassa? 

Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere

http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi  

Tartuntataudit vaarana: Iltalehti: Turvapaikanhakijoilla todettu Suomessa harvinaisia tartuntatauteja. Tuberkuloosia, B-hepatiittia, HIViä, kuppaa ja suolistoloisia
Lähde: Iltalehti.
12.10.2016Sukupuolitauti kukkii yhä uusin muodoin keskuudessamme.Kyseiset sairaudet on luokiteltu yleisvaarallisiksi tartuntataudeiksi. Tuominen pitää määrää maltillisena, mutta kuitenkin merkittävänä.

Onko olemassa riski, että Suomessa harvinaisiksi kitketyt tartuntataudit alkavat jälleen yleistyä?

“Tuberkuloosi on huolestuttavin riski, sillä se leviää helposti ja on oikeasti kansakunnalle vaarallinen. Myös kuppa on huomionarvoinen, sillä se on jo melkein hävinnyt Suomesta.”

Tuberkuloosi on yleensä keuhkoissa ilmenevä infektiotauti. Se tarttuu ilmassa olevien pienten pisaroiden välityksellä esimerkiksi yskiessä.

Viime vuosi oli poikkeuksellinen tartuntatautien kannalta.
Esimerkiksi kambylobakteeri- ja tuberkuloositartunnat lisääntyivät.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen raportti Tartuntataudit Suomessa 2015 kertoo, että sekä kotimainen että kansainvälinen tartuntatautitilanne poikkesi aiemmista vuosista. Raportti mainitsee poikkeuksellisiksi niin pitkän influenssakauden, Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden suuren määrän kuin Brasiliassa hyttysten levittämän zikaviruksen leviämisen.

Ole tarkkana kenen kanssa annat lastesi olla tekemisissä. Varsinkin uimahalleissa on todettu paljon tauteja jotka ovat tarttuneet eritteiden mukana muihin asiakkaisiin.

-----------------------
http://isanmaa-isanmaa.blogspot.fi/
------------------------------------